Humanitarni maskenbal na klizalištu za mališane iz Sigurne kuće

Drugi humanitarni maskenbal za mališane iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu biće održan danas, 10. januara, od 17 časova.
Drugi humanitarni maskenbal za mališane iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu biće održan danas, 10. januara, od 17 časova.

I ovog puta pokloni koji budu prikupljeni namenjeni su mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu. Iz Zelenila pozivaju Novosađane da donesu dobro očuvanu odeću i obuću, igračke i slatkiše.

Za dobro raspoloženje biće zaduženi animatori "Mini kluba" iz Novog Sada, a posetioce sa najmaštovitijim maskama nagradiće "Beneton" poklon paketima.

U danima posle maskenbala, u ime svih darodavaca, predstavnici Zelenila posetiće Sigurnu dečiju kuću i uručiti božićne i novogodišnje poklone štićenicima ove ustanove.

Podsetimo, radno vreme klizališta na Štrandu je svakog dana od 10 do 19.30 sati, a smene počinju svakog parnog sata. Do 16. januara ulaznice se neće naplaćivati, već samo izdavanje klizaljki i to 100 dinara po satu. Od 16. januara cena klizanja po smeni iznosiće 100 dinara.

U ponedeljak, 12. januara, startuje druga škola klizanja koju vodi instruktorka Svetlana Trešnjić. Cena petodnevnog kursa iznosi 1500 dinara, u cenu je uključeno i iznajmljivanje klizaljki, a škola je namenjena svima koji su stariji od 6 godina. Termini za treninge su od 9 do 10 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti