Policija očekuje skoro hapšenje ubice sa Somborskog bulevara

Policija je na tragu Goranu Šarcu koji je 1. decembra na Somborskom bulevaru usmrtio kolima Mariju Malešić.
Policija je na tragu Goranu Šarcu (32) iz Sremskih Karlovaca, koji je u bekstvu nakon što je 1. decembra na Somborskom bulevaru usmrtio kolima Mariju Malešić (28) iz Novog Sada i pobegao.

Policija je utvrdila lažni identitet kojim se Šarac koristi nakon bekstva i očekuje se da će on uskoro biti uhapšen.

- Znajući da je pod drugim identitetom i s lažnim dokumentima, stalno smo u kontaktu s kolegama u okruženju i šire. Zasad se zna da je s falsifikovanim hrvatskim dokumentima, nekoliko dana posle nesreće, uspeo da pobegne u Austriju. Tamo je, kako se pretpostavlja, stigao preko Mađarske, zaobilazeći Hrvatsku, gde je za njim raspisana crvena Interpolova poternica zbog krađa i razbojništva - kaže izvor iz novosadske policije.

Podsetimo, nakon što je oborio kolima Mariju Malešić, Šarac je džip "čiroki" nekoliko dana krio, a onda platio trojici prijatelja da ga iseku u delove i unište.

  • K.u.K

    06.01.2015 08:18
    Koje ovaj lik ( BANDIT)
    Karlovcan? pocinjem polako da se stidim sto sam iz Sremskih Karlovaca ! ! ! ! !
  • dule

    05.01.2015 10:36
    Budimo realni, ako ima naše državljanstvo onda ga po Interpolovoj poternici, a na zahtev Hrvatske nisu mogli isporučiti. Međutim, kad (ako) jednom uđemo u EU i to će biti moguće: da međusobno isporučujemo građane po poternicama. Mislite o tome.
  • 05.01.2015 08:52
    odlican lik da prikriju tajkunovog sina, vec ima poternicu, npr pruzao otpor, u nuznoj opravdanoj samoodbrani likvidiran i svi sretni i zadovoljni...osim pravde i istine...ima jedan koga niko ne moze izigrati

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti