Podela besplatnih badnjaka na Trgu slobode

Nacionalni park Fruška gora organizovaće besplatnu podelu badnjaka na Trgu slobode danas (utorak) u 10 časova.

Nacionalni park Fruška gora organizovaće besplatnu podelu badnjaka na Trgu slobode danas (utorak) u 10 časova.

Grad Novi Sad i Nacionalni park pozivaju građane da preuzmu badnjak i time doprinesu sprečavanju bespravne seče mladih hrastovih izdanaka, kako se ne bi nanosila šteta šumama Nacionalnog parka.

Podeli će prisustvovati zamenik gradonačelnika Novog Sada Borko Ilić.

  • Lapstops

    06.01.2015 12:42
    Podelom badnjaka, sprečava se bespravna seča mladih hrastovih izdanaka koja nanosi veliku štetu šumama Nacionalnog parka.
  • Vlada

    06.01.2015 10:23
    ...
    Kome je do običaja, paganstva i praznoverja, neka to praktikuje u svojoj kući, a ne da uništavaju prvo jelke onda hrastove mladice - badnjake koje vozaju zadenute u prednji kraj automobila pri tome nemajući pojma o simbolici paganstva.
    Kome je do zrele svesti, pameti i razumevanja, odbaciće ovo i proslaviti Božić kako dolikuje pravim hrišćanima - skromno u krugu svoje porodice, ne ističući to da svi vide koliko su oni veliki pravoslavci.
  • siki82

    06.01.2015 10:22
    komentar
    Odličan gest,dobra inicijativa,a i pomoć gradjanima,kao i zaštita prirode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti