Autobus uništio stajalište

Gradski autobus pun putnika sinoć je udario i uništio autobusko stajalište kod "Merkatora" i ubrzo otišao.
Gradski autobus pun putnika sinoć je udario i uništio autobusko stajalište kod "Merkatora".

U udesu niko nije povređen, a autobus je ubrzo otišao.

U GSP-u kažu da je vozač hteo da zaobiđe taksi vozila koja se parkiraju u blizini tog stajališta, naglo je skrenuo i zadnjim delom autobusa udario u nadstrešnicu i polomio je.

  • 30.12.2012 01:10
    Za Andjelkovica
    Andjelkovicu....NE LUPAJ!!! Zglobni autobus ima skoro 18 metara a neki i vise i sad ce vozac da ide u rikverc a nevidi dal ima neko iza njega i udari ga i sta onda?Vazno je da si ti skolovan vozac...vidi se po tvojoj izjavi!
  • Adice

    18.07.2010 09:15
    dilema
    Jaoj ! Ne znam ko se bahatije ponaša vozači GSP-a ili taksisti koji nemaju nameru da stanu na pešačkom prelazu , koji se parkiraju gde im padne na pamet... Šta reći , svako ima dozvolu i svako može da radi u taxi službama i u GSP...
  • andjelkovic

    17.07.2010 15:24
    opet gras
    Vozac autobusa je trebalo da krene malo unazad,pa bi uspeo da obidje vozilo,ali za to treba biti skolovan vozac,a ne....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti