FOTO: Ponovo kamenovana "Crna kuća"

Omladinski centar CK13 u Ulici Vojvode Bojovića ponovo su sinoć kamenovale nepoznate osobe.
Omladinski centar CK13 u Ulici Vojvode Bojovića ponovo su sinoć kamenovale nepoznate osobe.

Kako za 021 kaže portparol "Crne kuće" Bojan Krivokapić, ovo je samo još jedan u nizu napada na ovaj objekat poslednjih godina, a iako nijedan slučaj do sada nije rešen, on se nada da će policija imati dokaza da sankcioniše napadače.

"Kamera snimi napadače, mi odnesemo snimak u policiju, oni kažu da tu ništa ne mogu i da se takve stvari dešavaju. Nekome, očigledno, smeta ono čime se mi bavimo, čim smo tako često meta napada. U policiji nam kažu da je to samo jedan razbijen prozor, ali mi se pitamo šta je to što treba da se dogodi sledeće kako bi se nešto preduzelo", kaže Krivokapić.

Centar je zatvoren od 29. decembra do 16. januara. Podsetimo, prethodni napad na CK13 zabeležen je u avgustu prošle godine, kada takođe niko od volontera nije bio prisutan.

"Posle pauze počinje godina puna koncerata, radionica, filmskih večeri, tribina, književnih večeri, zajedničkih veganskih večera, susreta, razgovora, promišljanja, druženja", navode iz CK13. (Gorica Nikolin - gorica@021.rs)

  • Ništa

    12.01.2015 09:29
    me
    Ništa me ne čudi jer se ova zemlja pretvara u Nemačku tridesetih godina a ti narode zatvaraj oči.
  • REALISTA

    10.01.2015 19:13
    Realno
    Dodjosi....
  • b

    08.01.2015 16:16
    aaa, pa da, božić je bio juče. red je da se proslavi kako dolikuje nebeskom narodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti