FOTO: Auto upao u rupu na Detelinari

Automobil je jutros upao u rupu koja se napravila zbog havarije na novoj vodovodnoj mreži na Detelinari, na uglu ulica Braće Mogin i Filipa Filipovića.

Automobil je jutros upao u rupu koja se napravila zbog havarije na novoj vodovodnoj mreži na Detelinari, na uglu ulica Braće Mogin i Filipa Filipovića.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač nije povređen, ali je automobilu potrebna popravka. Kako 021.rs saznaje nezgoda se dogodila dok je vozilo prelazilo preko rupe na asfaltu koja je bila zatrpana peskom i tucanikom, a do propadanja je došlo jer je pukla vodovodna cev pa je voda sprala deo podloge.

Za havariju na ovoj novoj mreži, koja je još pod garancijom, u JKP "Vodovod i kanalizacija" nisu znali i njihove ekipe su se pojavile tek pošto ih je pozvala saobraćajna policija.

Prema informacijama 021.rs, radovi u ovom delu Detelinare su završeni u decembru i krajem prošlog meseca Vodovod je poslao zahtev da se obavi asfaltiranje, međutim, mašine putara se još nisu pojavile. Kako bi se saobraćaj ipak odvijao, rupe su zatrpane peskom i tucanikom, što je dovoljno da izdrži prolazak vozila, ali se propadanje kola desilo jer je pukla cev koja je nedavno postavljena i voda je sprala podlogu.

Nakon uviđaja i izvlačenja automobila, radnici su počeli da rade na otklanjanju havarije. Za sada iz gradskih službi nema informacija kada će ova i druge rupe koje su ostale nakon radova u ovom delu grada biti asfaltirane.

  • koka zraka

    08.01.2015 21:03
    ...ništa čudno....hoće to da se desi kada frizeri, gimnazijalci, trgovci dobiju rešenje gradj.tehničara...DDD dno dna...
  • deja

    08.01.2015 18:19
    rupa
    ko je kriv za ovaj javasluk i neznanje nego Vodovod pa to su raduli njihovi radnici.Zna se pouzdano da su to strucno_nestrucni ljudi ali su zato partiski podobni.Pitajte zamenika gradonacelnika o tom poslu mozda i on nesto zna o ovim rupama.
  • 08.01.2015 17:33
    Za anonimnog genija!!!
    Burazeru kad otkriješ da se novi ferari može pokvariti kad ga udariš, zgaziš, ostaviš na otvorenom na -20 bićeš nobelovac-genije anonimni!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti