FOTO: Razbojnik pucao na policajce

Policija je na Grbavici, nakon potere, tokom koje se čula i pucnjava, uhapsila P.J. 40-godišnjaka iz Bečeja osumnjičenog za četiri krivična dela, saznaje 021.rs.
Policija je na Grbavici, nakon potere, tokom koje se čula i pucnjava, uhapsila P.J. 40-godišnjaka iz Bečeja osumnjičenog za četiri krivična dela, saznaje 021.rs.

Policija je saopštila da je u ulici Ilije Ognjanovića, razbio staklo na "sitroenu" i da je ukrao stvari iz automobila. U istoj ulici, patrola je pokušala da ga zaustavi, ali se osumnjičeni oglušio o naređenje, seo u svoj "hjundai" i pokušao da udari vozilom jednog od policajaca.

Nakon potere Stražilovskom ulicom i Bulevarom cara Lazara, policajci su uspeli da ga zaustave kod Limanske pijace, gde je razbojnik izašao iz kola i, prema pričama svedoka, pucao na policajce. Policija je navela da je P. J. oštetio jedan parkirani automobil, a kod Limanske pijace, izašao je iz vozila, pucao iz revolvera, a zatim se sakrio u obližnjoj zgradi. Interventna jedinica ga je pronašla i uhapsila na stepeništu petog sprata, a pronašla je i nelegalni  "magnum", iz kojeg je pucao, sakriven u saksiji.

Kada je pokušao da se sakrije od policije u obližnju zgradu u ulici Vladimira Nikolića 16 kod Novosadske toplane, policajci su ga uhvatili, razoružali i priveli.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičenom određeno policijsko zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za tešku krađu, napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.
  • Novi

    12.01.2015 10:11
    Sad
    Ovakav Novi Sad nikad nije bio, da se puca, krade razbija u po bela dana, ne znam šta reći.
  • Адв

    10.01.2015 15:10
    @štrajk advokata - @bot pametnjaković
    Људска права адвокати не могу да угроѕе ѕато што осумњичене суд (који је државни орган) смешта у притвор, а не адвокати. Суд може увек да их пусти, али неће. Адвокати као чланови коморе су дужни да поштују одлуке своје коморе, као што их поштују и лекари и инжењери. Ако мислите да било где у свету можете да добијете одбрану, уговор, преглед или пројекат за 100 динара, срећан пут.
  • 10.01.2015 08:50
    @Prof.
    a ko to preporučuje da je ovaj deo grada nebezbednim?
    ne lupajte,to što je ovaj kreten zalutao baš ovde ne znači tako!
    mogao je otići na liman,detelinaru...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti