Humanitarne predstave studenata PMF-a za pomoć vrtićima

Studenati PMF-a, tačnije treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, pokrenuli su humanitarnu akciju "Biću dobra, dobar biću, zato poklon dobiću" za pomoć vrtićima.
Studenati PMF-a, tačnije treće godine hotelijerstva Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, pokrenuli su humanitarnu akciju "Biću dobra, dobar biću, zato poklon dobiću" za pomoć vrtićima.

Grupe od jedanaestoro studenata će 19. januara odigrati predstave u dva novosadska vrtića, "Maslačak" (Narodnog fronta 42) i "Speak Up" (Alekse Šantića 52). Studenti će pokazati deci da se svi mogu družiti, bez obzira na razlike među njima kao što su nacionalna pripadnost, pripadnost određenoj rasi, materijalni status, pol i drugo, te da treba da poštuju starije i budu poslušni i dobri.

Prikupljena sredstva će biti biti poklonjena ovim vrtićima. Svakom vrtiću će biti nabavljeno nešto što im je potrebno za svakodnevno funkcionisanje.

Svi građani koji žele da pomognu mogu se javiti rukovodiocu projekta Mirjani Kordić na kontakt telefon  069/488-52-93 ili na elektronsku adresu mirjana.ns993@gmail.com

  • XY

    13.01.2015 13:28
    Studenti hotelijerstva su divni i pazljivi i prosle godine su pravili prezentacije za gerontoloski i vrtice,gde su uglavnom roditelji bili sponzori.Uneli su radosti u te ustanove i pokazali da neko mari za njih.Svaka pohvala za studente i njihove divne profesore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti