Večeras doček Srpske nove godine na Trgu

Večeras na Trgu slobode dočekuje se Nova godina po julijanskom kalendaru.
Večeras na Trgu slobode dočekuje se Nova godina po julijanskom kalendaru.

Program će početi u 21 sat nastupom novosadske grupe "Big time", nakon čega će oko 22:30 časova na binu izaći trubački orkestar Dejana Jevđića, majstora trube Guče za 2014. godinu. Tridesetak minuta pre ponoći nastupiće Svetlana Ražnatović, a u ponoć će uslediti i vatromet.

Iz Gradske kuće su apelovali na građane da na vreme dođu na Trg i zauzmu svoje mesto, kao i da obrate pažnju na predmete koji su nedozvoljeni prilikom ulaska u koncertni prostor (oružje, pirotehnika, staklena ambalaža).

Kontrolni punktovi biće postavljeni na početku svih prilaznih ulica ka trgu gde će redari pregledati građane.
Zbog dočeka, pojedine ulice u širem centru grada biće zatvorene za saobraćaj. Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede, Grozde Gajšin, Nikole Pašića, Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj od utoraka u 15 časova do srede u četiri sata ujutro.

Policija je saopštila da će snimati i fotografisati skup na Trgu slobode, od 21 sat do 2 časa ujutro.

Podsetimo da je najava koncerta zvezde turbo folk muzike izazvala negativne reakcije u Novom Sadu. Takođe je od gradskih čelnika izostala informacija ko će platiti doček, kao i ko su firme koje postavljaju opremu i rade redarsku službu.

  • DJH

    13.01.2015 17:12
    Ceca
    Zagrejavanje počinje, vidimo se večeras!!!
  • podbarac46

    13.01.2015 16:47
    Novosadjani,Ceca peva,dzabe peticija:):):),idemo na trg svi!!!
  • Dijana

    13.01.2015 15:51
    veselo
    Sretna svima Nova Godina!!!Živi i zdravi bili i lepo se proveli na dočeku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti