Počinje akcija prekrečavanja grafita sa političkim porukama

JKP "Gradsko zelenilo" je odgovarajući na sugestije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštilo da će u toku sledeće nedelje ukloniti sve grafite Treće Srbije sa novosadskih fasada.
JKP "Gradsko zelenilo" je odgovarajući na sugestije Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštilo da će u toku sledeće nedelje ukloniti sve grafite Treće Srbije sa novosadskih fasada.

Iz ovog preduzeća su istovremeno apelovali na sve političke stranke i organizacije da prestanu sa ispisivanjem grafita koji ne doprinose da Novi Sad bude lepši i čistiji.

- Ujedno obaveštavamo medije da ćemo sve troškove uklanjanja grafita Treće Srbije ispostaviti toj organizaciji, jer bi bilo krajnje nekorektno da račun snose svi poreski obveznici Novog Sada. Napominjemo da ćemo nakon uklanjanja tih grafita po istim kriterijumima početi da uklanjamo grafite ostalih političkih stranaka i organizacija - navodi Zelenilo.

Oni su dodali da, ukoliko stranke nisu u mogućnosti da snose troškove uklanjanja, grafite sami prekreče. - Svaka politička stranka na taj način daće doprinos da naš grad zablista punim sjajem, pa iz tog razloga očekujemo da se svi politički činioci uključe u ovu akciju i odazovu apelu - navode iz Zelenila.

  • Ma

    19.01.2015 11:32
    Molim vas
    Nemojte da trošite moje pare na Treću Srbiju, za ruku I sami nek počiste ceo Novi Sad I okolinu.

    Šta to znači da svako može tako da se bahato ponaša kao Treća Srbija a mi ćemo posle da plaćamo.
  • ANAMARIJA 5

    17.01.2015 19:36
    fas
    Sramotno je to sve sto su pisali i ruyili nas grad, ai na kraju doziveli fijasko posto je koncert bio toliko posecen da to grad ne pamti..Sve ovo naplatiti od skrabatora.
  • ANAMARIJA

    17.01.2015 19:34
    das
    Sve se mora prekreciti to stoji ali se scve mora i naplatiti krivcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti