Dnevnik poskupeo na 40 dinara

Cena Dnevnika povećana je sa 30 na 40 dinara, što je prvo poskupljenje posle gotovo punih 10 godina, saopštila je danas redakcija tog dnevnog lista.

Cena Dnevnika povećana je sa 30 na 40 dinara, što je prvo poskupljenje posle gotovo punih 10 godina, saopštila je danas redakcija tog dnevnog lista.

U ceni štampanja, papir učestvuje sa 70 odsto i plaća se u evrima jer domaćeg nema, a uz to je i dinar prema evru, od poslednjeg poskupljenja lista 2005. godine do danas, oslabio za oko 50 procenata, navedeno je u saopštenju.

U Dnevniku ukazuju da su bili prinuđeni da cenu listu podignu na 40 dinara po primerku pošto više nisu imali unutrašnjih rezervi za održavanje dosadašnje cene.

Redakcija napominje da će ubuduće ista cena važiti svih sedam dana u nedelji, što znači i za vikend izdanja u kojima su redovni dodaci u tom listu.

  • Brus Vilis

    18.01.2015 09:32
    Najčitanije rubrike u "Dnevniku" su umrlice.
  • 17.01.2015 20:38
    Dnevnik NS je jedini list na svetu koji ima veću remitendu od tiraža !!!!
  • мире

    17.01.2015 20:38
    @VOJVODINA REPUBLIKA
    Свет је леп када сањамоооо, када сањамо...
    Него ви војвођанери нешто не додајете у своју републику Барању? Она је исто тако била део Војводства Србије. Нећете са браћом да се свађате?

    Што се тиче Дневника, одлични су увек били и извештавали о свему. Покривају све сфере живота у покрајини и на томе им хвала. Није само Нови Сад битан. Битна су и остала мала места и села покрајине и дешавања у истим.
    И једине су штампане новине које нису отишле у жуто таблоидно писање само да би навукле већи тираж.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti