Brutalno pretučen radnik "Čistoće" na Limanu

Radnik JKP "Čistoća" Srđan S. (39) brutalno je pretučen juče u Ravaničkoj ulici na Limanu, dok je napuštao pekaru tokom pauze za ručak.
Radnik JKP "Čistoća" Srđan S. (39) brutalno je pretučen juče u Ravaničkoj ulici na Limanu.

Na njega je, po izlasku iz pekare, na pauzi za ručak, nasrnuo nepoznati muškarac i naneo mu teške povrede.

"Srđan je izašao iz pekare i krenuo ulicom, a nasilnik je izleteo iz obližnjeg haustora i počeo iz čista mira da ga udara. Odmah je pao, a potom je i izgubio svest, posle čega je siledžija pobegao s lica mesta, a Srđana je odvezla ekipa hitne pomoći", izjavio je jedan od očevidaca događaja, a navodi se u saopštenju "Čistoće".

Srđan S. je zadržan nekoliko sati u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, a potom je pušten kući.

Pripadnici Novosadske policije obavili su uviđaj na mestu napada i sačinili izveštaj.

  • 20.01.2015 19:37
    NS
    Brz i uspesan oporavak mu zelim!
  • Lebo

    19.01.2015 10:49
    Sta se zapravo desilo...
    Kao Srdjanov prijatelj osecam potrebu da napišem šta se zapravo desilo. Srdjan je napadnut jer je pokušao da zastiti kolegu, sa Srdjanom radi jedan mlad feminiziran decko koji je ustvari bio verbalno napadnut zbog svog ponašanja i izgleda. Srdjan samo branio kolegu i tu se zamerio huliganu ili kako vec da ga nazovem. Zbog toga je Srdjan otac dvoje male dece dobio metalnom sipkom po glavi i zaradio 13 savova...
  • blue

    19.01.2015 08:43
    Koliko toga jos ima
    Siledzija je jako puno oko nas pocev od besnih tinejdzera pa do odraslih ljudi. Spremni su da krvnicki izudaraju vrsnjaka, zenu, stare samo zbog jede reci koja im ne odgovara. Kad se nadjes u toj situaciji samo pomislis Pusti budalu. Inace iz jednog slucaja znam da je policija bila u saradnji prilikom premlacivanja sa klincem silidzijom (28 god.), a kao fol izasli na uvidjaj i to po rodjacko-bosanskoj vezi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti