DS: Poziv Novosađanima da predlažu inicijative

Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da teži "dobrom i iskrenom odnosu sa Novosađanima", zbog čega ih poziva da predlažu sopstvene ideje i inicijative.
Gradski odbor Demokratske stranke saopštio je da teži "dobrom i iskrenom odnosu sa Novosađanima", zbog čega ih poziva da predlažu sopstvene ideje i inicijative.

"Duboko verujemo da svi građani Novog Sada zaslužuju poštovanje od strane  javnih funkcionera koji su dužni da ih o svom radu informišu, ali i da omoguće onima koji su ih birali da na njihov rad i utiču. Rad javnih funkcionera, institucija, jednako kao i aktivnosti političkih stanaka, mora biti potpuno transparentan. Naša vrata otvorena su za sve naše sugrađane", navodi se u saopštenju GO DS.

Pored toga, dodaje se, "otišlo se i korak dalje".

"Kako bismo uključili sve Novosađane u aktivnosti Gradskog odbora Demokratske stranke, i dali im mogućnost da uz našu pomoć predlažu inicijative, podnose amandmane i daju predloge za odbornička pitanja, pozivamo ih da svakog četvrtka od 18 do 20 časova u prostorijama Gradskog odbora Demokratske stranke (Vojvođanskih brigada 24, kod bivše 'Pečurke') razgovaraju sa odbornicima i funkcionerima naše stranke", navode iz GO DS.

  • Natalija

    19.01.2015 10:06
    siguran glas
    Pozovite ekipu iz Pokrajne mozda oni imaju neku ideju!! Ti bahati indijanci tip VASIN MIROSLAV, PAUNOVIC, GRMUSA,KOPITOVIC, NOVAKOVIC veliki mali direktorcic "VODE VOJVODINE" sa sumljivom diplomom MIRKO ADZIC sad vec zaboravljeni i dobro nafatirani prof Petrovic koji su vukli i sada vuku abnormalne dnevnice kao poslanici direktori, savetnici , koji za rucak potrose neciju platu i za koje su mali, sasvim mali ljudi radili po Novom Naselju, Limanu , Cenrtu mrzli se po standovima kisli i donosili im sigurne glasove a, za to bili izlagani prevareni i namagarceni i iskorisceni!!!
  • 19.01.2015 09:45
    Ovo je ili najlenja garnitura članova DS pa zovu građane da dođu u stranku umesto da oni odu kod njih. ili zaista više nemaju članova.Ludilo
  • ds

    19.01.2015 09:41
    foliranti
    morate gospodo prvo biti iskreni prema svom clanstvu a posto niste, cutite, cutite,cutite i ne iritirajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti