FOTO: Novi Sad dobio najveći akvaristički centar u Srbiji

Preko 300 vrsta slatkovodnih ribica, među kojima su i egzotične vrste poput ribe lista, raže ili murine mogu se od sada pronaći u jedinstvenom centru akvaristike.
Na Bulevaru cara Lazara 98 u Novom Sadu otvoren je "Zoo market", jedinstven centar akvaristike u Srbiji.

Ponuda ovog pet šopa sastoji se od najvećeg izbora akvarijumskih slatkovodnih ribica u državi, a broji preko 300 vrsta.

Ponuda je raznolika, a posebnu pažnju privlače egzotične vrste poput raža, murina, ribe lista, arowana i pirana. Naravno to su i standardne gupike, skalari, tetre, zlatne ribice...

Vlasnik Miomir Kolarov, jedan od najvećih uzgajivača ribica u regionu, kaže za 021 da se kupcima nudi najveći izbor varijateta, pa tako u radnji postoji 15 varijateta zlatnih ribica, deset ksifoforusa, osam platika, itd.

"Zoo market" poseduje opremu svetskih proizvođača, najkvalitetniju na tržištu, a ima širok izbor kako za slatkovodne, tako i za morske akvarijume. Između ostalog, "arcadia" sijalice za osvetljavanje akvarijuma i kompletan "easy life" program (sredstva za uništavanje algi, podsticanje rasta biljaka, kao i preparate za stabilizovanje vode u akvarijumu).

Takođe i proizvode najeminentnijih proizvođača za akvaristiku: Tetra, Sera, Yuwel, Atman i druge.

Izložbeni skejp akvarijumi takođe su jedna od specifičnosti Zoo marketa.

Naime, za kupce je u ponudi širok izbor uređenih i dekorisanih akvarijuma koji zadovoljavaju najrazličitije ukuse, dok fanovi akvaristike mogu da poruče akvarijum po želji, što podrazumeva dimenzije, dekoraciju, osvetljenje i održavanje.

U prodaji su i fabrički akvarijumi po evropskim standardima, sa Yuwel opremom, ali i manji koji imaju sve što je potrebno za start.

Posebnost ovog raja za ljubitelje ribica je automatska hranilica za njih, a u prodaji su i samo biljke, kako veštačke, tako i prave: nane, kriptokorine, eleoharis, kladofore i druge. Kako ističu u Zoo marketu, u planu je da se na proleće pokrene i morski program, odnosno da se u ponudi nađu morske ribice i korali, kao i oprema za morske akvarijume.

Inače, u ovoj radnji može se nabaviti oprema i za sve ostale kućne ljubimce - kvalitetna hrana za pse, mačke, papagaje, razne vrste glodara, kornjače i egzote, te kompletna dodatna oprema za patuljaste zečeve i ostale sitne životinje.

U Zoo marketu su takođe u prodaji igračke za sve životinje, transportni kavezi za pse i mačke, kao i kavezi za ptice, raznih modela i veličina. Šamponi za negu pasa i mačaka, ogrlice, zaštitne korpe, ležaljke, grebalica za mace, toaleti zatvorenog i otvorenog tipa, denta stikovi za negu zuba pasa, preparati za buve, vitamini, preparati za čišćenje očiju i ušiju kod belih pasa, kao i sve ostalo što je potrebno za kućnog ljubimca.

Hrana je raznovrsna, od ekonomske premijum, do velikog izbora superpremijum klasik hrane.

U ovom sveobuhvatnom pet šopu takođe se može pronaći Fitnes program, hipoalergenik hrane za pse na bazi konjskog mesa, pačetine, zeca i ribe, bez aditiva je i ne izaziva alergijske reakcije.

"Zoo market" se nalazi na Bulevaru cara Lazara 98, radno vreme je od 9 do 21h.

  • Miroslav

    30.03.2015 13:19
    KONACNO
    Poz, e konacno nesto ozbiljno na ovu temu. Odo danas da posetim ovu prodavnicu...
  • Miša

    04.03.2015 12:10
    Čestitke!!!
    Svaka čast!
    Bilo bi lepo a i korisno da u vašoj ponudi uvrstite i asortiman za morsku akvaristiku (kako opremu i tehniku, tako i morske ribice, korale i ostale organizme).
    Još jednom, sve čestitke i samo napred!!!
  • danijel

    06.02.2015 16:01
    poštovani. zanima me da li kod vas ima da se kupi koi šaran i po kojoj ceni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti