Šestoro povređeno u četiri sudara u Novom Sadu

Šest osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu.

Šest osoba povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se prethodnog dana dogodile u Novom Sadu.

Oko 11:45 na putu Begeč- Petrovac-Gložan dogodio se sudar u kojem je povređen jedan muškarac. On je sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar.

U Futogu su, oko 15:30 časova, u saobraćajnoj nesreći povređene dve osobe - muškarac star 63 godine i mladić star 26 godina. Oni su zadobili lakše povrede glave, a Hitna pomoć ih je prebacila u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Na uglu Temerinske i Koste Šokice, oko 18 časova, dogodila se nezgoda u kojoj je povređena žena stara 52 godine. Ona je zadobila povrede noge i kuka i takođe je prevezena u Urgentni centar.

Dva muškarca povređena su u udesu na Sentandrejskom putu, oko 21:30. Jedan je zadobio povrede glave, a drugi glave i grudnog koša.

  • Aleksandra

    22.01.2015 12:59
    Joj tačno sam znala da je nekog udario auto na toj raskrsnici Kralja Petra i Kraljevića Marka.Prolazila sam kolima sa decom i videla miliciju,kola na pešačkom,kesu koja je stajala na kolovizu...i nažalost znala sam o čemu se radi,molila sam bogada nije neko dete....jer znam koliko ih pređe vraćajući se tuda kućama iz škole.Ta raskrsnica je izuzetno nezgodna...,moje dete kao i većina dece prelazi preko tog pešačkog,stalno pričam,gledajte,vodite računa...,ta srednja traka je izuzetno opasna...,vozači negledaju....I sama sam vozač,užasno vodim računa....ali mnogi se bahate :(
  • 22.01.2015 08:17
    Zabrinuta
    Da li neko zna kako je dečak koji je oboren u sredu oko 16:30 h na pešačkom prelazu na raskršću Kralja Petra i Kraljevića Marka ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti