Ne zna se kada će početi asfaltiranje raskopanih ulica

U Gradskim službama za 021.rs nisu mogli da kažu kada će početi asfaltiranje većeg broja ulica koje stoje raskopane nakon radova.
U Gradskim službama za 021.rs nisu mogli da kažu kada će početi asfaltiranje većeg broja ulica koje stoje raskopane nakon radova izvođenih prošle godine.

Ono što nam je jedino potvrđeno jeste da će sve one ostati takve dok se vreme ne poboljša, odnosno dok ne proradi asfaltna baza JKP "Put".

Najkritičnija situacija trenutno je u ulici Vojvode Bojovića koja je odavno trebalo da bude završena, ali su radovi debelo kasnili. Nakon njih je potrebno obaviti potpunu rekonstrukciju kolovoza, ali "Put" sada ne može da radi jer, ne samo da im nije aktivirana asfaltna baza, nego ni vreme nije pogodno za izvođenje ozbiljnijih radova.

Ovo je posledica loše koordinacije između komunalnih preduzeća oko radova na infrastrukturi. Takođe, javna preduzeća snose i odgovornost za izvođače radova koje su angažovali i koji nisu ispoštovali rokove.

Gradske vlasti su više puta najavljivale da će se problemi sa lošom koordinacijom rešiti.

  • -

    24.01.2015 20:39
    -
    @Antianonimus - Stop zlonamernom demagogu

    ne lazi,
    u subotickoj je ovih dana zavrseno samo desetak metara na raskrsnici sa bulevarom,a to niste ni uradili zbog mestanina nego abog onih koji su se uselili u tu zgradu na cosku

    od radova u subotickoj ulici je bilo samo postavljanje onih dulicevih kablova.

    sto se mene tice-ne priblizavajte se.mozemo i ovako
    previse je udbaskih cvorovica u tom kraju
  • DL

    24.01.2015 13:38
    re
    Uopšte nisam zlonamerna. Ja zaista ne znam u kakvom su stanju bile te ulice, al ovde živim već tri godine, i ništa se ne poduzima. Dešavalo mi se čak i da taksista neće da me vozi koliko je loše stanje, što u tom delu P.Andraša (od Zonedove do G. Karolja), što u Cvećarskoj ulici, recimo.
  • Antianonimus

    24.01.2015 10:49
    Stop zlonamernom demagogu
    Na Telepu je upravo završena kompletna rekonstrukcija ulica Vardarska,Tihomira Ostojića i deo Subotićke, prošle godine Vršačka i Romanijska, kompletno parterno uređenje OŠ " Nikola Tesla" i biće postavljena teretana na otvoreno,početkom građevinske sezone počeće kompletno uređenje ulice Polgara Andraša, pošto ovo vidi svako ko tu živi da li ćeš Anonimuse prestati da budeš zlonameran?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti