Prekrečeni grafiti Treće Srbije sa nekoliko lokacija

Radnici "Gradskog zelenila" tokom protekla dva dana su sa šest lokacija u gradu uklonili grafite političke organizacije "Treće Srbije".
Radnici "Gradskog zelenila" tokom protekla dva dana su sa šest lokacija u gradu uklonili grafite političke organizacije "Treće Srbije".

Kako su naveli iz Zelenila, akcija je izvedena na inicijativu inicijativu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Grafiti Treće Srbije prekrečeni su na ogradi Betanije, na uglu Krilove ulice i Bulevara cara Lazara, u Rumenačkoj 51, na Bulevaru Jaše Tomića, na Mišeluku i na ogradi preko puta Novosadskog sajma.

- S obzirom na to da se na ogradi Betanije nalazio veliki broj grafita, među kojima i kukasti krst, Gradsko zelenilo je odlučilo da prekreči ceo zid i na taj način da doprinos lepšem izgledu porodilišta. Zbog lošeg vremena posao je trenutno obustavljen, a dalje uklanjanje grafita biće nastavljeno čim vremenske prilike to dozvole. Kao što smo i najavili, troškove uklanjanja grafita Treće Srbije snosiće ta politička organizacija, ali ubuduće i svaka stranka čije natpise budemo morali da uklanjamo sa fasada - saopštili su iz Zelenila.

Iz ovog preduzeća istovremeno apeluju na ostale političke partije da osnivanje Anti-grafiti jedinice ne koriste kao vid političke borbe. "Jedinica ima plan rada, a osnivačkim aktom predviđeno je da su prioritet za uklanjanje grafiti koji sadrže poruke mržnje", zaključuju u Zelenilu..

  • naja

    23.01.2015 22:48
    Samo da ne stoji ruglo, mogli bi i plakate stare da skinete, jer samo ruze izgled grada.
  • Tvrdjva

    23.01.2015 20:28
    MBAC
    Strasno je to koliko ovi ljudi imaju posla i gube vreme da prekrece ove bruke i sramote koje ruze grad umesto da rade lepse i korisnije stvari. pocinioce treba navatati i debelo kazniti.
  • Bojan

    23.01.2015 18:35
    Nije nego...
    @Mirković

    Pitanje je zašto treba ukloniti samo grafite jedne skrnave partije na zahtev druge skrnave partije koja jednako skrnavi grad svojim maloumnim grafitima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti