Otvorena kuhinja CK13 i Poljoprivredno gazdinstvo Bursać iz Futoga pozivaju sve zainteresovane na prezentaciju i praktičnu radionicu o uzgoju začinskog bilja u stanu. Možete naučiti kako da uzgojite svoje omiljeno začinsko bilje u saksijama na kuhinjskom prozoru ili na balkonu.
O osnovama gajenja začinskog bilja govoriće Tanja i Dragan Bursać, koji se uzgojem začinskih biljaka bave već nekoliko godina na svom poljoprivrednom gazdinstvu u Futogu. Oni će demonstrirati kako se uzgajaju najpopularnije vrste začinskog bilja, kao što su peršun, celer, bosiljak, origano, matičnjak, nana, majoran, majčina dušica, mirođija, žalfija, ruzmarin, lavanda, stevija, itd.
U okviru događaja biće postavljena prodajna izložba začinskog bilja sa Poljoprivrednog gazdinstva Bursać. Po pristupačnim cenama moći će da se kupe zdrave i bogate biljke za začinski vrt.
Radionica je besplatna i nije neophodno unapred prijaviti dolazak. Nakon radionice, kao i svake srede u Crnoj kući, održaće se još jedna Zajednička veganska večera sa početkom u 20 časova.
Radionica počinje u 18 časova.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar