Džoni midnajt trio u utorak na Novosadskom muzičkom letu

Džoni midnajt trio nastupiće na Novosadskom muzičkom letu, u utorak, 2. jula, u Dvorištu OTP banke (Trg slobode 5, ulaz prekoputa parkinga SNP-a).
Džoni midnajt trio u utorak na Novosadskom muzičkom letu
Foto: Pixabay
Džoni midnajt trio je osnovan u jednom studiju u Los Anđelesu, krajem novembra 2021. Ono što je počelo kao spontana razmena muzičkih ideja, kroz kreativna i opuštena druženja trojice prijatelja, našeg proslavljenog glumca Nikole (Džonija) Đurička, u bendu vokala i gitariste, zatim basiste Aleksandra (Meksika) Panića i bubnjara Srđana Milenkovića preraslo je, postepeno, u ozbiljniju priču.
Džoni midnajt trio je krajem 2022. godine snimio i svoj prvi album pod nazivom "Po sećanju". Na njemu se nalazi 11 pesama, od kojih su dve autorske, a devet obrade rok sastava i izvođača s prostora Jugoslavije, među kojima su Riblja čorba, KUD Idijoti, EKV, Dado Topić.
Koncert počinje u 21 čas.
 
Karte se mogu kupiti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2), od 9h do 14h, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja.
 
Cena ulaznice je 1.500 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič