Francuski letnji bioskop: Dokumentarac "Home games" i razgovor sa Borislavom Perić

U susret Olimpijskim igrama u Parizu, prvi deo ovogodišnjeg francuskog letnjeg bioskopa rezervisan je za ciklus "Sport na filmu".
U subotu, 13. jula, od 21 čas, posetioci će ispred Svilare imati priliku da pogledaju nagrađivani dokumentarac "Home games", režiserke Alise Kovalenko.
Pre projekcije, moći će da čuju razgovor sa našom sugrađankom, proslavljenom stonoteniserkom i najboljom paraolimpijkom, Borislavom Perić Ranković.
O inatu kao motivacionoj sili, dosadašnjim uspesima ovekovečenim medaljama sa najvećih sportskih takmičenja, kao i planovima za budućnost, sa Borislavom Perić će razgovarati novinarka Nada Zorić.
 
Razgovor počinje u 20 časova.
  • Aleksa

    13.07.2024 15:24
    Bravo
    Bravo za sagovornicu i domaćine - organizatore !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič