Izložba Svetlane Ninković od subote

Nova izložba Svetlane Ninković pod nazivom "Between memories and dreams" biće otvorena u galeriji "Bomart", u Laze Telečkog 2, u subotu, 13. jula.
Izložba Svetlane Ninković od subote
Foto: Pixabay
"Živopisne boje i energičan likovni gest reflektuju prošlost i budućnost, one neopipljive vrednosti koje pažljivo biram i čuvam. To su moji snovi, emocije, iskustva, preci, koji utiču na moj život i čine me baš ovakvom. Sad. Ovaj trenutak – slavimo ga. Samo sad je zaista moje", rekla je umetnica.
Svetlana Ninković, rođena 1982. godine u Zemunu, diplomirala je 2006. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na grafičkom odseku. Do sada je izlagala na 30 samostalnih i preko 20 kolektivnih izložbi kako u zemlji, tako i u inostranstvu.
Otvaranje je zakazano u 20.30 časova.
 
Izložba će biti otvorena do 29. avgusta, a ulaz je besplatan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.