The Bad Week u petak u Američkom kutku

Novosadski country blues trio The Bad Week nastupiće u petak, 26. jula u Američkom kutku, u okviru programa A Taste of The Sates.
The Bad Week su: Strahinja Jajić ( vokal, gitara), Stefan Stefanović Gile a.k.a. Gileta Slim (usna harmonika) i Danijel Seethaler (bubnjevi/kahon).
"Ulica nas je spojila i na njoj smo gradili svoj jedinstveni stil koji smo, nakon što su popustile kovid mere proširili i na klubske svirke kao i festivale u Novom Sadu i drugim gradovima Srbije. Pored kaver muzike, koja je većinski orijetnisana na američki kantri bluz stil, od svirke do svirke, kroz igru, stvarali smo autorske pesme koje smo zatim i snimili", navodi ovaj bend.
Svirka počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič