Koncert Omladinskog orkestra Zapadnog Balkana u nedelju u Sinagogi

Koncert Omladinskog orkestra Zapadnog Balkana održaće se u nedelju, 11. avgusta u novosadskoj Sinagogi u okviru letnje turneje "Western Balkans go pop and rock".
Koncert Omladinskog orkestra Zapadnog Balkana u nedelju u Sinagogi
Foto: 021.rs
Posetioce koncerta očekuje noć ispunjena ekskluzivnim nastupima, potpuno novim aranžmanima poznatih rok i pop pesama Zapadnog Balkana, kao i repertoarom koji slavi duh ovog područja.
Asocijacija "Kulturanova" i "ThinkIoung" organizuju letnju turneju Omladinskog orkestra Zapadnog Balkana (WBYO) "Western Balkans Go Pop and Rock", većina tih koncerata je besplatna, a donacije su dobrodošle.
 
Ova serija koncerata započela je 27. jula, na kojoj nastupa sastav talentovanih muzičara koji dolaze sa Zapadnog Balkana i šire.
Osnovan 2019. godine, Omladinski orkestar Zapadnog Balkana ima za cilj da izgradi platformu za mlade umetnike kako bi mogli da se upoznaju, stvaraju i nastupaju zajedno dok slave i promovišu bogato kulturno nasleđe Zapadnog Balkana i živahnu muzičku scenu.
 
"WBYO je izvanredan projekat koji povezuje ceo region Zapadnog Balkana i pruža profesionalnu platformu za mlade muzičare. Ima za cilj da mladim generacijama prenese zajedničke evropske vrednosti koje će biti garant mirnog regiona u Evropi. Uvek je veliko zadovoljstvo raditi sa WBYO i osetiti energiju celog regiona. To je vredan projekat za ovo područje i njegove ljude", rekao je Desar Sulejmani, umetnički direktor orkestra.
Posetioci treba unapred da prijave prisustvo preko ovog linka, a koncert je besplatan.
 
Koncert počinje u 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.