Nastup kantautorke Stroberiz u nedelju u CK13

Subotička kantautorka i producentkinja Stroberiz nastupiće u nedelju, 25. avgusta u Omladinskom centru CK13, u okviru događaja "Panorama".
Nastup kantautorke Stroberiz u nedelju u CK13
Foto: Pixabay
Nakon šest emisija "Panorame", plejliste domaćih i regionalnih izvođača, koje se emituju na Radio zajednice CK13, premijera sedme epizode biće propraćena zvaničnim događajem na kom će nastupati i jedan izvođač koji se našao na nekoj od plejlisti.
Stroberiz je solo karijeru započela kao Anne Marie pod kojim imenom je 2016. godine izdala prvi EP "U mraku" za TIOLI Records. Krajem 2017. godine počinje da nastupa kao one woman bend i upućuje se na razne festivale širom Balkana i Evrope. Svoju muziku karakteriše kao sladunjavi dark pop. 
Panorama je serija plejlisti domaćih i regionalnih izvođača koje sklapa Tamarama mixtape.
 
Nastup počinje u 19 časova.
 
Događaj je besplatan, ali su dobrodošle donacije kako bi se pokrili troškovi organizacije.

Teme

CK13
  • Komentar

    24.08.2024 22:08
    @ Jaja
    jeste otkazano, trebalo je samo da proveriš pre nego što kenjaš
  • Jaja

    24.08.2024 14:48
    Licemeri
    Mislila sam da je CK13 u Novom Sadu, u kojom je proglašena trodnevna žalost, 24., 25. i 26.08.2024., zbog tragično nastradale šestočlane porodice. Izgleda da sam bila u zabludi...
    Juče su iz CK13, toliko bili zabrinuti i tužni...
    A 25.08.2024. organizuju muzički nastup u svojim prostorijama...
    Verovatno su se odselili iz Novog Sada...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.