Auto-moto berza od danas na Novosadskom sajmu: Revijalne trke dronova, tuning i drift programi

Šesta Auto-moto berza biće održana na Novosadskom sajmu od petka, 6. septembra do nedelje, 8. septembra.
Auto-moto berza od danas na Novosadskom sajmu: Revijalne trke dronova, tuning i drift programi
Foto: 021.rs
Posetioci će tokom tri dana imati priliku da vide izložbu novih automobila, berzu automobila, a u Hali 1 biće izloženi oldtajmeri. Organizatori su pripremili i defile dvotočkaša kao i trku dronova. 
 
Berza će se održati u Hali 1, Hali "Master", Auli i na otvorenom prostoru Sajmišta.
 
Priredba posetiocima donosi bogatu ponudu: test vozila, polovnih automobila, motora, kvadova, bicikle, makete i igračke automobilčića, izložbu oldtajmera, modifikovana vozila. Predstaviće se auto i moto klubovi i udruženja, kroz Tuning i Drift zabavni program. 
 
Ponuda izlagača biće upotpunjena i pratećom opremom za sve izložbene segmente, rekao je organizator Auto moto berze Marko Topo.
"Nakon pet godina, događaj se razvio u prestižan auto-moto spektakl. Ono što treba da istaknem jeste da je ove godine pozvano više od 40 gostiju iz Mađarske iz razliitih sekcija, a biće smešteni u Hali 1 Novosadskog sajma. U subotu i nedelju na otvorenom prostoru biće održan drift program, a pripremamo jedan revijalni slalom, kao test onoga što bismo uvrstili u program za narednu godinu. Biće održane revijalne trke dronova, ali i niz stvari vezane za bezbednost u saobraćaju", istakao je Topo. 
 
U subotu će biti održan tradicionalan defile dvotočkaša, koji će krenuti sa Mišeluka i proći gradom, a potom stižu na Novosadski sajam. 
 
Jedna od novina jeste i kamping, čija je priča započeta prošle godine, a na berzi će ih biti izloženo više od 30. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa kamperima i njihovim životom.
U ime izlagača Auto-moto berze, Dejan Mihajlović je istakao da je manifestacija izazvala veliko interesovanje kako kod gledalaca tako i kod učesnika, jer je jedina takva na našim prostorima.
 
"Mi smo od samog početka prisutni na Auto-moto berzi, koja se razlikuje od klasičnih sajmova automobila, gde izlažemo motocikle i nove auto prikolice. Kroz naš program, izložićemo i neke motore na bini na kojoj će biti organizovan rok koncert", rekao je Mihajlović.
 
Kapije Novosadskog sajma će za publiku Auto-moto berze, biti otvorene u petak, 6. septembra od 12 do 19 časova. U subotu i nedelju radno vreme berze biće od 9 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 600 dinara. Za decu do 10 godina, osobe sa invaliditetom, predstavnike vojske i policije, ulaz neće biti naplaćivan.
 
Prodaja ulaznica je organizovana na blagajnama Novosadskog sajma.

Svečano otvaranje je u petak, 6. septembra u Auli Novosadskog sajma.

  • Sramota

    08.09.2024 15:52
    Sve razumem, ali 3 dana bez prestanka divljanje i škripu guma po ceo dan ne mogu, pa zar od svega mora javašluk da se pravi! Prozore ne mogu da otvorim, bebu ne mogu da smirim, ovo je stvarno sramota, velika sramota!!!!
  • Xxx

    08.09.2024 10:27
    Od buke se ne može živeti!
  • Rade

    06.09.2024 15:29
    Besmislena manifestacija malo nam je debila po ulicama i na miseluku i sad za to da platim ulaz .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.