Predavanje "Dizajn izložbe knjiga - kontekst i izazovi" danas u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog

Predavanje "Dizajn izložbe knjiga - kontekst i izazovi" biće održano danas, 5. septembra, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
Predavanje "Dizajn izložbe knjiga - kontekst i izazovi" danas u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog
Foto: 021.rs

U šetnji kroz postavku izložbe knjiga Pavla Beljanskog, Dragana Vilotić objasniće koncept dizajna izložbe. 

O dramaturgiji prostora postavke i kreiranju atmosfere razgovaraće sa publikom koja ima priliku da se na ovoj izložbi podseti značaja jednog od najbolje oblikovanih predmeta naše civilizacije – štampane knjige.
Izložbom "Knjige Pavla Beljanskog: od beogradskog salona do muzejske zbirke" predstavljena je kolekcija knjiga darodavca i osnivača Spomen-zbirke, koju su zajedno sa drugim ličnim predmetima njegovi naslednici poklonili Spomen-zbirci nakon njegove smrti.
 
Predavanje počinje u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.