Novosadski festival knjige od danas do nedelje

Osmo izdanje Novosadskog festivala knjige NOFEK biće održano od 6. do 8. septembra u dvorištu Hotela "Vojvodina".
Novosadski festival knjige od danas do nedelje
Foto: NOFEK
Ove godine akcenat je usmeren ka mladima u književnosti. 
 
Osim toga, u trodnevnom festivalskom programu posetioce festivala očekuju i sadržaji posvećeni književnosti u multimediji, savremenoj nastavi književnosti, književnosti i rokenrolu, dečijoj književnosti, te drugi prateći programi - projekcije filmova, rok koncert i druge aktivnosti.
Festival dodeljuje Priznanje za doprinos radu mladih u kulturi, a ove godine ta nagrada biće uručena univerzitetskoj profesorki Neveni Varnici. 
 
 
Takođe, festival je ove godine premijerno predstavio svoj literarni konkurs, a pobednik je mladi autor Pavle Zeljić.
Više informacija o programu i satnici ovogodišnjeg izdanja NOFEK-a zainteresovani mogu da pronađu na Instagram i Facebook stranicama festivala.

Teme

KCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Devarrow u sredu u CK13

Kanadski muzičar Grejem Ero, koji nastupa pod scenskim imenom Devarrow, održaće premijerni nastup u Novom Sadu i Srbiji u sredu, 11. septembra, u CK13.