Izložba Seada Zejnelagića u SKCNS

Izložba Seada Zejnelagića "Preobražaji pikturalnog prostora – Etape apstraktnog slikarskog postupka, od ideje do realizacije" biće otvorena u utorak, 24. septembra, u Velikoj galeriji SKCNS-a.
Izložba Seada Zejnelagića u SKCNS
Foto: SKCNS

U pitanju je javna prezentacija doktorskog umetničkog projekta pod mentorstvom prof. Igora Antića, a izložba se realizuje u saradnji sa Akademijom umetnosti u Novom Sadu.

Otvaranje je u 19 časova.
 
Izložba će moći da se pogleda do 30. septembra. 
Radno vreme galerije je od 10 do 15 časova, radnim danima. Oni koji žele da posete izložbu van tog termina dobrodošli su uz prethodnu najavu koju treba da pošalju dan ranije putem imejl adrese: skcnsart@gmail.com
 
SKCNS se nalazi u Ulici Vladimira Perića Valtera 5.

Teme

SKCNS

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Priča o cicu u sredu u Muzeju Vojvodine

Priču o cicu, koju je pripremila Katarina Radisavljević, muzejska savetnica-etnološkinja, možete čuti u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 35, u sredu, 25. septembra.