Kreativna radionica "Boja i oblik kao odraz emocija i ideja" u petak u MSUV, u toku prijave

Kreativna radionica "Boja i oblik kao odraz emocija i ideja" održaće se u petak, 27. septembra u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine, u Dunavskoj 37.
Kreativna radionica "Boja i oblik kao odraz emocija i ideja" u petak u MSUV, u toku prijave
Foto: MSUV
U pitanju je program za najmlađe u okviru pratećeg programa izložbe "Slike/Neslike - Iz budućnosti" 
 
Deca će kroz igru odabranih boja i ponuđenih geometrijskih oblika stvarati apstraktne kompozicije. Boje će biti u službi određenih emotivnih stanja koje će deca sama koristititi prema svom odabiru. Krajnji rezultat radionice je mogućnost da svi crteži zajedno mogu da čine jedan veliki zajednički rad, ili da kombinacijom nekoliko radova deca sama stvaraju kompozicije koje žele.
Radionica će početi u 17 časova i trajati do 18.30 časova. Radionica je namenjena deci uzrasta od sedam do 14 godina. Učešće u radionici je besplatno, prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen. Prijaviti se možete OVDE
 
Radionice organizuje Udruženje građana "Studio Mano" koje u saradnji sa sa MSUV već dugi niz godina realizuje projekat "Deca i muzej". Radionice realizuju i vode diplomirana slikarka Dejana Nešović i diplomirana vajarka Mia Stojanović.
Izložbu umetnika Dragomira Ugrena "Slike/Neslike - Iz budućnosti" moguće je posetiti od utorka do nedelje, od 10 do 18 časova, a ulaz je besplatan. Autor izložbe je dr Miodrag Šuvaković, a kustoskinje su Jovana Trifuljesko i Danijela Halda. Izložba će biti otvorena do 20. oktobra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Priča o cicu u sredu u Muzeju Vojvodine

Priču o cicu, koju je pripremila Katarina Radisavljević, muzejska savetnica-etnološkinja, možete čuti u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 35, u sredu, 25. septembra.

Izložba Seada Zejnelagića u SKCNS

Izložba Seada Zejnelagića "Preobražaji pikturalnog prostora – Etape apstraktnog slikarskog postupka, od ideje do realizacije" biće otvorena u utorak, 24. septembra, u Velikoj galeriji SKCNS-a.