"Ulica jezika" danas kod Filozofskog fakulteta: Prilika da kroz igru naučite nešto o 20 jezika

Manifestacija "Ulica jezika" biće organizovana danas, 26. septembra ispred Filozofskog fakulteta.
"Ulica jezika" danas kod Filozofskog fakulteta: Prilika da kroz igru naučite nešto o 20 jezika
Foto: 021.rs
U pitanju je program koji se obeležava Evropski dan jezika, a u organizaciji Centra za jezike i Francuskog instituta, Geteovog instituta, Evropske kuće, Instituta "Junus Emre", Američkog kutka, Karlovačke gimnazije, PU "Žil Vern" i drugih.
Pored Centra za jezike, od centara aktivnih na Filozofskom fakultetu biće prisutni i Centar za mađarski jezik, Centar za srpski jezik kao strani, Konfucijev institut, kao i Institut "King Seđong".
Od 10 do 14 časova svi zainteresovani će ispred Fakulteta moći da posete mnogobrojne jezičke štandove sa interaktivnim sadržajem. Pored štandova jezičkih odseka i centara Filozofskog fakulteta, biće prisutni i štandovi partnerskih institucija.
 
Na Filozofskom fakultetu se uči i proučava više od 20 jezika, a posetioci će biti u prilici da kroz igru nauče nešto novo o svakom od njih.
  • Zemlja čudesa

    26.09.2024 19:13
    Pravo mesto da se nauči jezik ulice, poznat i kao "jači tlači".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Priča o cicu u sredu u Muzeju Vojvodine

Priču o cicu, koju je pripremila Katarina Radisavljević, muzejska savetnica-etnološkinja, možete čuti u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 35, u sredu, 25. septembra.