Noviot Pocheto, Anima i DJ Omowsky u subotu u CK13

Noviot Pochetok, Anima i DJ Omowsky nastupaju u subotu, 28. septembra u CK13.
Noviot Pocheto, Anima i DJ Omowsky u subotu u CK13
Foto: CK13
Posetioci će uživati u energičnim nastupima dva benda i DJ Omowsky za đuskanje na danceflooru.
 
Noviot Pochetok donosi svoj autentični zvuk iz srca Severne Makedonije, dok će Anima prvi put pokazati šta znači capocore.
Noviot Pochetok
Noviot Pochetok aka The Beginnings je nastao 2002. godine i prepoznatljiv je po svojim izuzetno energičnim i ekskluzivnim lajv nastupima.
 
Uopšteno, odsvirali su više od 250 koncerata i imaju osam evropskih turneja iza sebe u protekloj deceniji, što ih čini jednim od nekoliko bendova iz Severne Makedonije koji su to do sada uspeli.
 
Bend je imao nekoliko promena imena, a trenutno koriste oba imena u različitim prilikama i izdanjima, i "Noviot Pochetok" i "The Beginnings". Kao Noviot Pochetok pevaju na svom maternjem jeziku, makedonskom. Kao The Beginnings izdali su jedan LP u 2018. sa svim best-of pesmama na engleskom jeziku.
 
Anima
 
Beogradski melodični hardkorpank sačinjen od novih/starih lica. Ovo će im biti prva svirka.
 
DJ Omowsky aka Tužni Makedonac
 
Ako misliš da si spreman za noć punu adrenalina i nostalgije, Tužni Makedonac je pravi DJ za tebe. Puštaće sve od post-punka, preko hardcore punka...
 
Događaj počinje u 20 sati.
 
Za one koji imaju 21 godinu i više, cena karte je 500 dinara, a za posetioce ispod 21 godine 250 dinara.

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Priča o cicu u sredu u Muzeju Vojvodine

Priču o cicu, koju je pripremila Katarina Radisavljević, muzejska savetnica-etnološkinja, možete čuti u Muzeju Vojvodine, u Dunavskoj 35, u sredu, 25. septembra.