Promocija knjige "Balkanibal" Gorana Mimice 15. oktobra u Bulevar Buksu

Predstavljanje knjige "Balkanibal" Gorana Mimice održaće se u utorak, 15. oktobra u knjižari Bulevar Buks, (Bulevar Mihajla Pupina br. 6).
Promocija knjige "Balkanibal" Gorana Mimice 15. oktobra u Bulevar Buksu
Foto: Akademska knjiga
Sa autorom će razgovarati književna kritičarka Vladislava Gordić Petković.
Delo je objavljeno u izdanju Akademske knjige.
Goran Mimica rođen je u Novom Sadu.
 
Od sredine 80-ih živeo je i radio na univerzitetima u Poljskoj, SAD, Engleskoj i Italiji. Od 1995. živi u Italiji. Objavio je knjigu priča Kratka motka za neposlušne i romane Korografija i Svinado. Od 1995. sarađuje sa poljsko-nemačkim režiserom Mihalom Kosakovskim (Michal Kosakowski). Njihova saradnja donela je mnogobrojne kratke, dokumentarne i eksperimentalne filmove. Za Mihalov igrani film German Angst (2015) napisao je scenario. Većina onog što je napisao u poslednjih dvadesetak godina na engleskom je jeziku, računajući i, za sada, neobjavljeni roman Grime.
 
Razgovor počinje u 19 sati.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič