Prihod od predstave "Neodustajanje" u sredu namenjen Fondaciji "Podrži život"

Prihod od igranja predstave "Neodustajanje" u izvođenju Marije Medenice, u sredu, 16. oktobra, namenjen je korisnicima Fondacije "Podrži život".
Prihod od predstave "Neodustajanje" u sredu namenjen Fondaciji "Podrži život"
Foto: 021.rs
Ova predstava proglašena je za najbolju na sedmom "Festivalu malih pozorišnih formi" u Zaječaru, po izboru stručnog žirija.
 
"Govoreći o unutrašnjoj borbi glumice, koja preispituje svoj poziv, predstava suštinski pruža publici uvid u izazove i dileme umetničkog života. Žiri je prepoznao emotivno snažno i autentično izvođenje Marije Medenice, uzimajući u obzir i sve ostale elemente predstave, proglasio je najboljom na Festivalu", navodi se u obrazloženju žirija.
Predstava, koja je realizovana u saradnji sa Savezom dramskih umetnika Vojvodine i uz podršku Srpskog narodnog pozorišta, i ove sezone se izvodi u humanitarne svrhe.
 
Sredstva prikupljena u sredu, 16. oktobra, biće utrošena za pružanje podrške oboleloj deci i njihovim porodicama, preko Fondacije "Podrži život", u cilju lečenja, medicinskog zbrinjavanja i oporavka.
Fondacija "Podrži život" donacije prima putem SMS poruka na broj 5757 i uplatama na tekući dinarski račun (broj žiro računa: 205-999-98) i devizni račun fondacije.
 
Predstava se igra na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta od 21 sat. 

Teme

snp

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič