Još jedan "mali petak" u Novom Sadu: Ne dajte da vam košava pokvari planove

Pred Novosađanima su ovog četvrtka brojne pozorišne predstave i jedna premijera, filmovi i izložbe, veče najlepših ženskih vokala po izboru naše Ivanke, kao i predavanje o zdravoj hrani.
Još jedan "mali petak" u Novom Sadu: Ne dajte da vam košava pokvari planove
Foto: 021.rs
Pa, da krenemo redom.
 
Vremenska prognoza 
 
Četvrtak će u Novom Sadu biti promenljivo oblačan. Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Najniža temperatura će biti 4, a najviša 18 stepeni.
 
Osobama sa srčanim tegobama i astmatičarima se i dalje savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Od meteoropatskih reakcija najizraženiji mogu biti glavobolja i promenljivo raspoloženje.
Trebalo bi da znate i ovo
 
Delovi Novog Sada, Kovilja, Kaća, Sremske Kamenice, Petrovaradina i Budisave, kao i ceo Kisač, u četvrtak, 17. oktobra neće imati struje.
 
U Novom Sadu struje neće biti u sledećim ulicama: Jovana Popovića, Bogdana Šuputa, na Futoškom putu, u Vojvode Knićanina, Černiševskog, Cara Dušana, Žičkoj, Pašićevoj, Skerlićevoj, Svetozara Markovića. Bez struje u jednom delu dana biće i delovi Dragoslava Srejovića, Živorada Petrovića, Save Mrkalja, Novosadskog puta, Danice Jovanović, Trifkovićev trg, Svetozara Miletića, te druge ulice. 
 
Planirana isključenja struje u ostalim delovima grada, pročitajte OVDE.
Pritisak vode u Kisaču, Stepanovićevu i Kovilju biće slabiji od 8.30 do 9.30 časova. Kako je saopštio "Vodovod", razlog za slabiji pritisak su radovi Elektrodistribucije Novi Sad.
 
Režim saobraćaja biće izmenjen u četvrtak, 17. oktobra i petak, 18. oktobra u delu ulica Novosadskog sajma zbog obnove kolovoza. Ovo će važiti za deonicu od Mičurinove do Hajduk Veljkove ulice.
 
Za vreme radova zabranjen je saobraćaj u desnoj kolovoznoj traci u Ulici Novosadskog sajma (gledano u pravcu od Mičurinove prema Hajduk Veljkovoj ulici).
 
U drugoj fazi radova biće zabranjen saobraćaj u levoj kolovoznoj traci u Ulici Novosadskog sajma. Tokom radova saobraćaj na pomenutoj deonici odvijaće se dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci.
Gde ići, šta pogledati i poslušati? 
 
18.00 - Pozorišno-lutkarska predstava "Pinokio" u Pozorištu mladih, koja se preporučuje deci starijoj od šest godina.
 
18.00 - Film "Planeta "7693" koji je otvorio ovogodišnji Kids fest, prikazuje se u KC Mladost.
 
18.00 - Film "Netanjahu, Amerika i put do rata u Gazi" prikazuje se u CK13, a posle projekcije planirana je i diskusija sa publikom.
 
18.00 - Kustosko vođenje kroz izložbu "Slike/Neslike - Iz budućnosti" umetnika Dragomira Ugrena u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine.
 
19.00 - Predstavljanje knjige "Mea culpa" Edzarda Mika u Kulturnom centru Novog Sada.
 
19.00 - Tribina o proizvodnji zdrave hrane u Ulici Vase Stajića 2.
 
19.30 - Premijera predstave "Balkanska lepotica" u Srpskom narodnom pozorištu. Režiju potpisuje Andraš Urban, a scenario je napisan po romanu Lasla Vegela.
 
20.00 - Veče najlepših ženskih vokala u Ordinacija Art kafeu, po izboru prepoznatljivog glasa naše Ivanke, koja budi Novosađane svakog dana na talasima Radija 021. 
 
20.00 - Vrata Radio kafea u Miletićevoj 45 širom su otvorena i ovog četvrtka za novo druženje druženje uz strane jezike.
  • Amelia

    16.10.2024 21:30
    .
    Super vest! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič