Ciklus filmova "Putnici" od ponedeljka do srede u CK13

Ciklus filmova "Putnici" održaće se od ponedeljka, 21. oktobra do srede, 23. oktobra u Omladinskom centru CK13.
Ciklus filmova "Putnici" od ponedeljka do srede u CK13
Foto: CK13
U okviru ovog ciklusa biće prikazani filmovi koji kroz priče čija je glavna tema polazak na put, ostavljanje starog i potragu za novim životom,  reflektuju putovanje kroz problem egzistencije.
PROGRAM:
 
Ponedeljak, 21. oktobar
 
Od 20h - "Čudnije od raja" (Stranger Than Paradise, 1984)
 
Priča o troje mladih ljudi spojenih sticajem okolnosti, koji u pokušaju da se oslobode dosade i učmalosti života kreću na neočekivani put od zavejanog Ohaja do vetrovitih plaža Floride.
Utorak, 22. oktobar
 
Od 20h - "Ponoćni kauboj" (Midnight Cowboy, John Schlesinger, 1969)
 
Džo Bak je mladi Teksašanin koji odlučuje da napusti svoj rodni kraj i pokuša da pronađe sreću u Njujorku. Tamo nailazi na brojne prepreke i iskušenja, ali i stiče prijatelja.
 
Sreda, 23. oktobar
 
Od 20.15h - "Goli u sedlu" (Easy Rider, Dennis Hopper, 1969)
 
Bili i Vajat motorima putuju od zapadne do istočne obale SAD. Na ovom putu prolaze kroz autentične predele američkog juga i jugozapada, sreću neobične ljude i njihove priče, iznova spoznajući život i menjajući svoje predstave o njemu.
  • Boško

    20.10.2024 19:13
    Hvala CK13
    Najzad lepa vest,i odličan izbor filmova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič