Festival "Alpenglow" u SKC-u u petak i subotu

Festival "Alpenglow IX" biće održan u Studentskom kulturnom centru Novog Sada (Vladimira Perića Valtera 5) u petak i subotu, 25. i 26. oktobra.
Festival "Alpenglow" u SKC-u u petak i subotu
Foto: KCV "Miloš Crnjanski"
Alpenglow je dugogodišnji međunarodni projekat koji je inicirao Stanim (Štajersko udruženje za novu i improvizovanu muziku) iz Austrije.
 
Deveto izdanje ovog mini festivala biće izvedeno u Novom Sadu u saradnji sa kolektivom Studio 6, u novom koncertnom prostoru SKCNS. 
Tokom dvodnevnog festivala nastupiće skoro 30 umetnica i umetnika iz Štajerske i Srbije koji dolaze sa jazz, impro i savremene eksperimentalne muzičke scene.
 
Organizator je Kulturni centar Vojvodine "Miloš Crnjanski".
Koncerti oba dana počinju u 20 časova.
 
Ulaz je slobodan.

Teme

KCV

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Promocija knjiga o Novosadskom pozorištu u petak

Povodom pola veka postojanja Novosadskog pozorišta, tri autora (Kornelia Goli, Zoran Maksimović i Vladimir Kopicl) napisala su dva zasebna izdanja o tom teatru, na mađarskom i na srpskom jeziku.

Filmski front počinje u četvrtak

Međunarodni festival kratkometražnog igranog filma Filmski front počinje u četvrtak, 24. oktobra, u Kulturnom centru Novog Sada i trajaće do nedelje, 27. oktobra.