Biće vam potrebne kore za pitu, a za preliv 100 mililitara ulja i jogurta i jedno jaje. Za premazivanje ostavite i jedno do dva žumanceta, kao i susam za posipanje.
Za fil je potrebno 100 grama šunkarice po želji, jedna pavlaka, kečap, 100 grama kačkavalja u listićima i origano.
Priprema
Pomešati jogurt, ulje i jaje.
Iseći kore na tri dela po dužini.
Uzeti jednu isečenu koru pa premazati sa prelivom od jogurta, ulja i jaja pa preko staviti drugi deo kore i nju premazati.
Na vrh treba staviti kačkavalj, šunku, kečap, pavlaku i origano i onda umotati u trouglić - tako uraditi i sa ostalim korama.
Stavljati trougliće u pleh koji je obložen pek papirom i premazati sa žumancetom i posuti sa prepečenim susamom (žumance i susam daju hrskavost i mnogo lepši ukus).
Staviti trougliće da se peku na 200 stepeni oko 15 minuta ili duže - treba da dobiju lepu zlatnu boju.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar