Evo kako da napravite savršen egzotičan preliv...
Priprema:
Na dve kašike zagrejanog maslaca dodajte kašiku maslinovog ulja, pa sitno iseckan luk (glavica crnog i četiri čena belog) i dinstajte.
Dodajte 300 g gljiva koje ste oprali i isekli na tanke listiće, a onda sve lagano promešajte.
Dinstajte tri-četiri minuta. Malo posolite, a zatim dodajte dve kašike belog vina.
Posle pet minuta ubacite sitno iseckan peršun i majčinu dušicu.
Kada se pečurke uprže sipajte 400 ml pavlake za kuvanje.
Čim provri smanjite temperaturu i ostavite da se sos krčka još 15 minuta. Pobiberite i sklonite sa ringle.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar