VIDEO: Baby Lasagna uzbuđen zbog nastupa u Novom Sadu: "Prevrće mi se u želucu i imam tremu"

Danas je nulti dan Exita, a čast da nastupa prvi i da otvori program pripala je Baby Lasagni.
VIDEO: Baby Lasagna uzbuđen zbog nastupa u Novom Sadu: "Prevrće mi se u želucu i imam tremu"
Foto: 021.rs
Njega će pratiti umetnici nove generacije poput Iniko i Buraka Jetera, a kao specijalni gost nastupiće Dimas Kudajbergen, cenjeni svetski vokal. 
 
Stižu i Alison Vonderlend i srpska muzičarka Teya Dora koja je ove godine predstavljala Srbiju na Evroviziji.
Nedavno je i sam najavio svoj odlazak u Srbiju kada je na Instagramu objavio fotke sa Sea Star Festivala održanog u Umagu i napisao:
 
"Brojanje dana do dolaska na Exit Festival pozornicu i prvog posjeta Srbiji. Dolazite li?", upitao je Marko svoje fanove. 
Mnogi Novosađani su mu u komentarima poželeli dobrodošlicu i lep provod i iskazali uzbuđenje što će prisustvovati njegovom nastupu. 
 
Marko je izrazio svoje uzbuđenje pred nastup: "Exit će biti najveća pozornica na kojoj ću nastupiti. Prevrće mi se u želucu i imam tremu, ali jedva čekam da zasviramo", izjavio je nedavno. 
 
 
Exit će danas obeležiti rođendan Nikole Tesle. Pod sloganom "Probudimo naše supermoći zajedno", glavna bina dobila je ime po Tesli. Tokom pet dana, na 40 različitih bina nastupiće oko 1.000 umetnika. 
  • Čitalac

    10.07.2024 15:10
    Baby Lasagna
    I meni se prevrće želudac. Pogodi zašto.
  • Цане армоникаш

    10.07.2024 13:36
    Пише 40 бина ,у свакој рупи бина ,бар , комарци елиминисани мислим домаћи остали Тиграсти ,само у Подграђу да вас изједу на Ђави не изједају него пију

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

Wim Hof na otvaranju EXIT festivala

Wim Hof, čovek koji je mnoge naučnike ostavio u čudu pomerivši granice izdržljivosti ljudskog organizma, dolazi na otvaranje ovogodišnjeg EXIT festivala.