Treći po redu Get EXITed događaj stiže ovog septembra u Strumicu

Gradonačelnik opštine Strumica Konstantin Kostadinov i predstavnici EXIT festivala najavili su nastavak zajedničke saradnje kroz treće po redu izdanje Get EXITed događaja u Strumici.
Treći po redu Get EXITed događaj stiže ovog septembra u Strumicu
Foto: 021.rs

Ovaj, sada već tradicionalni jednodnevni muzički spektakl, na veliko zadovoljstvo organizatora, izvođača i publike predstavlja neverovatno plodno tlo za kreiranje jednog od najkvalitetnijih muzičkih festivala na Južnom Balkanu. 

Za tačno tri nedelje, Strumica će ugostiti neka od najvećih imena svetske i regionalne muzičke scene, ali i poznate lokalne izvođače iz najrazličitijih žanrova.

U petak 6. septembra binu će zauzeti hitmejkeri teški nekoliko milijardi pregleda Meduza, tvorci svetski poznate klupske himne "The Mirage" - Agents of Time, afro-house diva Layla Benitez,  kraljica balkanske scene Senidah, kao i lokalni izvođači 2Bona, Young Dadi, Zee, Matej Foltz, DJ Popeye i Divizija.

- Festival "Get EXITed" za kratko vreme se nametnuo kao jedan od događaja godine kojem se radujemo, objedinjujući svetske i regionalne zvezde na jednom mestu koje doprinose nezaboravnom iskustvu pod strumičkim nebom. Uspeh ovog festivala je dokaz prave, bratske saradnje susednih zemalja poput Srbije i Makedonije, posvećenosti i angažovanja svih uključenih strana, od organizatora, do umetnika i naravno entuzijasta u publici. Strumica nastavlja da demonstrira kvalitete regionalnog centra - domaćina manifestacija svetske klase, a ovogodišnje izdanje festivala, koje prerasta u tradiciju, biće samo još jedna potvrda tome - izjavio je ovim povodom gradonačelnik Strumice Konstantin Kostadinov.

- Misija Exita od samog nastanka je povezivanje regiona i promocija mira. Veza koju EXIT gradi sa Makedonijom već skoro četvrtinu veka je neraskidiva, a Get EXITed je samo još jedan način da tu vezu i dodatno učvrstimo. Nakon dva uspešna izdanja, neverovatno se radujemo još jednom okupljanju sa našom makedonskom ekipom, a uz neverovatan program koji smo pripremili, sigurni smo da se i publika raduje ovoj sinergiji. Naša želja je da ovaj, sada već tradicionalni događaj preraste u sjajan makedonski festival koji će Strumicu učiniti važnom tačkom na mapi muzičkih događaja na Balkanu - poručili su iz EXIT tima.

Get EXITed kao koncept jednodnevnog muzičkog događaja do sada je okupio velika imena svetske i regionalne scene kao što su John Newman, Burak Yeter, Deborah De Luca, Mahmut Orhan, Konstrakta, Van Gogh, Lanna i mnoga druga, uz preko 20.000 rasplesanih fanova u publici.

Ovogodišnje izdanje sa sjajnim imenima kao što su Agents Of Time, Meduza, Layla Benitez, Senidah, 2Bona, Young Dadi, Zee, Matej Foltz, DJ Popeye i Divizija obećava neverovatnu žurku pod otvorenim nebom za svačiji muzički ukus.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

Wim Hof na otvaranju EXIT festivala

Wim Hof, čovek koji je mnoge naučnike ostavio u čudu pomerivši granice izdržljivosti ljudskog organizma, dolazi na otvaranje ovogodišnjeg EXIT festivala.