Majkl Kiton ponovo kao Betmen u filmu "Batgirl"

Samo nekoliko meseci nakon što je ponovo ogrnuo crni plašt u novom filmu "Fleš", Majkl Kiton planira da mu se vrati i u novom superherojskom filmu "Batgirl".
Glumac bi trebalo da reprizira ulogu Brusa Vejna, odnosno Betmena, uz Lesli Grejs, koja će imati naslovnu ulogu u novom projektu HBO Max, saznaje Variety, a prenosi Euronews Srbija.
Iako se radnja filma drži u tajnosti, poznato je da će se baviti heroinom, čije je pravo ime Barbara Gordon i ćerka je šefa policije Gotama, Džima Gordona.
Kako je ranije najavljeno, Dž. K. Simons, koji je Gordona igrao u "Ligi pravde" Zeka Snajdera, vraća se toj ulozi, dok će Brendan Frejzer igrati zlikovca Fajerflaja (Firefly), sociopatu zaljubljenog u pirotehniku.
 
Nije poznato tačno vreme premijere filma "Batgirl", ali je izvesno da će biti predstavljen sledeće godine na HBO Max.
 
Iste godine biće objavljen i film "Fleš", u kom je Kiton prvi put posle trideset godina obukao odelo čoveka-šišmiša.
 
"Trebalo mi je mnogo vremena, iskreno... Moralo je da bude dobro i moralo je da bude s razlogom", objasnio je glumac svoje razloge zbog kojih je odlučio da, posle mnogo oklevanja, ipak ponovo bude Betmen.
 
"Batgirl" se trenutno snima u Londonu; režiraju ga Adil El Arbi i Bilal Falah, dok scenario potpisuje Kristina Hodson.
  • Koja sprdnja

    26.12.2021 13:09
    Feminizam opet na delu...čuj batgirl...i to ni manje ni više nego Bar.... Ma jezivo je i komentarisati....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film