VIDEO: Objavljen trejler spinofa popularnog Piksarovog serijala

Dizni i Piksar su objavili novi trejler za "Lightyear", priču o poreklu omiljenog Baza Lajtjira iz serijala Priča o igračkama.
Film predstavlja svemirskog rendžera iz "stvarnog života" koji je inspirisao liniju igračaka viđenu u Piksarovoj franšizi. Animirani naučno-fantastični film, u kojem Kris Evans posuđuje glas Bazu, trebalo bi u biskope da stigne 17. juna.
"Animirani filmovi bili su ogroman deo mog detinjstva. Oni su bili moj beg. Moje avanture. Moji snovi. Bili su moj prvi prozor u čaroliju pripovedanja i izvođenja... 'hvala' ne dolazi ni blizu", napisao je Evans na Tviteru u oktobru nakon objavljivanja tizera za film.
Evans preuzima intergalaktičku palicu od Tima Alena, koji je dao glas legendarnom plastičnom astronautu, u franšizi Priča o igračkama, koja obuhvata četiri filma. Lajtjir je i prvi dugometražni spinof film o jednom od likova igračaka iz franšize, iako su Vudi, Bo Pip, Reks i drugi viđeni u više kratkih filmova dosad.
 
Film je režirao Angus Meklejn, a producirao Galin Sasman. Scenario su napisali Piter Dokter, Endru Stenton, Džo Ranft i Džon Laseter.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film