LeBron Džejms dobitnik Zlatne maline za najgoreg glumca

LeBron Džejms sigurno je mislio da će ulogom u filmu "Space Jam" postići uspeh na dodeli Oskara, a ne na uručenju Zlatnih malina, saopštili su organizatori nagrade za najgora filmska ostvarenja.
LeBron Džejms, zvezda NBA, osvojio je neslavnu titulu za lošu glumu u filmu u kojem su kombinovane uživo akcione scene i likovi iz crtanih filmova kao što Duško Dugouško i Patak Dača.
 
Film je dobio tri Zlatne maline, naveli su organizatori koji su ostvarenje opisali kao "reklama od 115 minuta u kojoj se reklamiraju svi proizvodi Vornera".
Najgori film je mjuzikl posvećen pokojnoj britanskoj princezi Dajani, koji je inače imao najviše nominacija, ukupno devet.
 
Džared Leto je krunisan u kategoriji najgore muške sporedne uloge u filmu "House of Gucci".
Kako su ranije naveli, organizatori Zlatne maline su ove godine osetili potrebu da Brusu Vilisu uvedu posebnu kategoriju koju su nazvali "Najgori nastupi Brusa Vilisa u filmu 2021. godine".
 
Zlatna malina dodeljuje se od 1980. godine, a nominacije bira 1.000 članova Fondacije "Zlatna malina" koja parodira američku Akademiju filmskih umetnosti i nauka.
 
Za prijem u tu fondaciju dovoljna je pretplata od 40 dolara godišnje.
 
 
Pobednici koji obično ne dođu na ceremoniju dodele, dobijaju skulpturicu zlatno-žute maline koja košta 4,79 dolara.
 
Do sada su jedini "pobednici" koji su došli na ceremoniju dodele bile Sandra Bulok i Hale Beri.
 
Pobednici se svake godine proglašavaju dan pre dodele Oskara, nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.
  • Mile rent-a mozak

    27.03.2022 13:55
    Ako ga je sramota Zlatne maline, može lepo da dođe u Srbiju, primi ga predsednik, ovaj mu ko Terzić medalju, pokloni Malinu. Zlato je zlato, a nije iz fundusa. Još kad mu se pohvali da studira za trenera, Lebron će se izbezumi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film