Dodela Emija tek sredinom januara zbog štrajka u Holivudu

Ceremonija dodele Emija, najuglednije američke televizijske nagrade, odložena je za skoro četiri meseca, saopštili su organizatori, dok štrajk glumaca i scenarista parališe Holivud.
Dodela nagrade Emi, koja je isto što i Oskar za film, trebalo je da se održi 18. septembra i odložena je za sredinu januara 2024, priopštili su mreža Foks i Televizijska akademija.
"Radujemo se što možemo da vas obavestimo da će se 75. dodela nagrade Emi prenositi u ponedeljak, 15. januara 2024", rekao je portparol američke televizijske mreže koja će prenositi svečanost.
Ovo je najvažniji radiotelevizijski događaj od početka štrajka glumaca i scenarista kakav u Holivudu nije viđen od 1960. Poslednji put je dodela Emija bila odložena 2001, nakon napada 11. septembra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film