VIDEO: Objavljen prvi tizer za novog Kapetana Ameriku

Marvel je objavio prvi tizer za film "Kapetan Amerika: Vrli novi svet" (Captain America: Brave New World), koji je režirao Džulijus Onah.
Vrli novi svet je četvrti nastavak serijala Kapetan Amerika i ujedno prvi film u kom je titulu Kapetana Amerike preuzeo Sem Vilson (Entoni Meki), poznatiji kao superheroj Falkon.
 
Stiv Rodžers (Kris Evans), bivši Kapetan Amerika, svoju titulu i legendarni štit ostavio je svom prijatelju i pomoćniku Semu na kraju filma "Osvetnici: Završnica" (Avengers: Endgame). Rodžers se zatim oprostio od svojih kolega i vratio u prošlost kako bi proveo ostatak života s agentkinjom Pegi Karter.
Sema Vilsona smo nakon toga mogli videti u mini-seriji "The Falcon and the Winter Soldier", u kojoj se novopečeni Kapetan Amerika pokušava naviknuti na svoju novu titulu.
Radnja nadolazećeg filma događa se nakon mini-serije.
 
Film "Kapetan Amerika: Vrli novi svet" u bioskope dolazi 12. februara 2025. godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film