VIDEO: Izašao je prvi trejler za seriju o Benitu Musoliniju

Televizijski kanal Sky Atlantic objavio je prvi tizer za nadolazeću istorijsku seriju o italijanskom diktatoru Benitu Musoliniju, nazvanu "M. Son of the Century".
Seriju je režirao Džo Rajt, kog znamo kao reditelja hvaljenih filmova "Pride and Prejudice" i "Atonement". Scenario su napisali Stefano Bises i Davide Serino.
 
"M. Son of the Century" je adaptacija istoimenog istorijskog romana, autora Antonia Skuratija. Serija ima osam epizoda u kojima ćemo pratiti uspon Benita Musolinija i rođenje fašizma u Italiji, od 1919. do 1925. godine. Radnja će takođe prikazati Musolinijeve osobne odnose sa ženom Rakele, ljubavnicom Margeritom Sarfati i drugim ključnim ljudima.
Musolinija je utelovio nagrađivani italijanski glumac Luka Marineli.
Kako navodi Deadline, serija "M. Son of the Century" premijeru će imati na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, koji će se održavati od 28. avgusta do 7. septembra. 
 
Sledeće godine biće dostupna na italijanskom kanalu Sky Atlantic, ali nije poznato kada će biti dostupna u ostatku sveta.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film