Režiser Dejvid Linč ima tešku bolest za koju nema leka: Povlači se, ali ne ide u penziju

Tvorac "Tvin Piksa" Dejvid Linč izjavio je da će se najverovatnije povući zbog emfizema, bolesti pluća za koju ne postoji lek.
Američki režiser (78) rekao je u intervjuu za septembarski broj časopisa "Sight nad sound" da više nije u mogućnosti da napusti svoj dom, jer se plaši da će se zaraziti kovidom19, što bi dodatno ugrozilo njegovo zdravlje, preneo je Rojters.
"Dobio sam emfizem od dugogodišnjeg pušenja, pa sam vezan za kuću, sviđalo mi se to ili ne. A sada bi zbog kovida bilo veoma loše da se razbolim, čak i da se prehladim", rekao je Linč za britanski magazin.
On je takođe kazao da može da hoda samo kratko pre nego što ostane bez daha.
 
Inače, on se obratio pratiocima na društvenim mrežama i utešio ih.
 
"Svako zadovoljstvo ima svoju cenu", rekao je američki reditelj Dejvid Linč, potvrdivši da boluje od plućnog emfizema zbog "dugogodišnjeg uživanja u cigaretama", ali je istovremeno obavestio svoje obožavaoce da se "nikada neće penzionisati".
 
Priznaje da je manje aktivan nego ranije i da će možda, tokom budućih projekata, morati da daje uputstva svojim glumcima na daljinu.
  • NS

    06.08.2024 09:58
    Oporavi se, Dejvide! Obraduj nas sa jos kojim genijalnim filmom.
  • Puniša

    06.08.2024 08:12
    ...
    Izdrži, legendo. Kakvu kosu čovek ima....a tek glavu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film