Potvrđeno snimanje spinofa serije o Džonu Viku

Lionsgate televizija potvrdila je snimanje spinofa serije o Džonu Viku.
Potvrđeno snimanje spinofa serije o Džonu Viku
Foto: Beta/AP
Serija pod nazivom "John Wick: Under the High Table" pratiće radnju odmah nakon događaja iz filma "John Wick: Chapter 4", koji se u bioskopima prikazao 2023. godine. 
 
Još nije utvrđeno na kom će se striming servisu serija prikazivati, ali iz Lionsgejta traže najbolju opciju, piše Index.hr
Međutim, trenutno nije poznato kada bi trebalo da počne snimanje serije.
 
Službeni sinopsis serije glasi: "Džon Vik ostavio je svet "High Tablea" u nesigurnoj poziciji, a niz novih likova pokušaće da stekne ime za sebe, dok će neki od stalnih likova iz franšize ostati verni starom poretku. Serija će kombinovati nove i stare elemente te uvesti Vikov univerzum u novo doba." 
Za sada je otkriveno da će Kijanu Rivs, koji je glumio Džona Vika u filmovima, biti izvršni producent s Basilom Ivanikom, Erikom Li i Čedom Stahelskim, koji će režirati pilot epizodu. 
 
Scenarista, vođa projekta i izvršni producent biće Robert Levin.
Ako serija uspe da nađe platformu za striming, biće to druga serija u svetu Džona Vika. Lionsgate je već napravio mini-seriju "The Continental: From the World of John Wick", prednastavak događaja iz filmova.
 
Osim nadolazeće serije, od budućih projekata poznato je da je peti film u razvoju i da se snima spinof film "John Wick Presents: Ballerina", s Anom de Armas u glavnoj ulozi, koji se u bioskopima očekuje tokom 2025. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film