Poznato kako će se zvati novi nastavak Avatara

Džejms Kameron, Zoi Saldana i Sem Vortington otkrili su da će se treći film serijala Avatar zvati "Avatar: Fire and Ash", potvrdio je Variety.
Kameron i zvezde njegovog naučnofantastičnog serijala posetili su Diznijevu konvenciju D23 Expo, koja se trenutno održava u gradu Anahajmu u Kaliforniji.
 
Kameron tokom izlaganja nije pokazao klipove iz nadolazećeg filma, ali je zato ukratko ispričao o čemu će se raditi u filmu "Avatar: Fire and Ash" i šta ćemo sve videti.
 
"Videćete mnogo više delova Pandore koje pre niste videli", rekao je Kameron i dodao da cela priča postaje još emocionalnija. "Ulazimo u zaista izazovno područje za sve likove koje poznajete i volite."
Kameron je istovremeno radio na filmovima "Avatar: The Way of the Water" iz 2022. godine i "Avatar: Fire and Ash". Reditelj je otkrio da su dva nastavka prvobitno trebalo da budu jedan film, ali su tokom pretprodukcije shvatili da je previše materijala i odlučili su da ga podele na dva dela.
 
"Avatar: The Way of Water" je nastavak Avatara iz 2009. godine, najuspešnijeg filma svih vremena. Oba filma bila su blokbasteri i zaradili su više od dve milijarde dolara u bioskopima. Scenario za filmove napisali su Kameron, Rik Džafa i Amanda Silver.
"The Way of Water" pratio je Džejka Salija (Vortington) i Nejtiri (Saldana) i njihovu porodicu s kojom su odlučili da napuste svoj stari dom i presele se u klan Metkajina koji živi na jednom ostrvu planete Pandore. Na ovaj potez su se odlučili nakon što im se u živote vratio stari neprijatelj koji predstavlja opasnost za ceo svet.
 
Radnja filma "Fire and Ash" odvija se neposredno nakon završetka prošlog filma i prikazaće susret porodice Sali i ratobornog klana poznatog kao "Ash People", koji predvodi poglavica Varang. Ovaj narod živi na vulkanskom području Pandore i skloniji je nasilju i borbama za moć.
 
"Pojavljuju se novi likovi. Mislim da će vam se jedan od njih svideti ili da ćete voleti da ga mrzite", izjavio je Kameron.
U novom nastavku Avatara glumačkoj postavi pridružuju se Una Čaplin, Dejvid Tjulis i Mišel Jeo. Staru postavu, koja će ponoviti svoje uloge, čine Vortington, Saldana, Sigurni Viver, Stiven Lang, Kejt Vinslet, Klif Kurtis...
 
Film "Avatar: Fire and Ash" premijerno će biti prikazan 19. decembra 2025. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film