VIDEO: Dizni objavio trejler za kontroverznu adaptaciju Snežane

Walt Disney Studios objavio je prvi tizer za film Snežana (Snow White), igranu adaptaciju animiranog klasika iz 1937. godine, ali prve reakcije ne izgledaju obećavajuće.
Dugoočekivanu adaptaciju režirao je Mark Veb, reditelj filmova "500 Days of Summer" i "The Amazing Spider-Man", a scenario su napisale Erin Kresida Vilson i Greta Gervig.
 
Animirani film Snežana i sedam patuljaka bio je inspirisan bajkom braće Grim. Priča je pratila princezu Snežanu koja je pobegla u šumu i živela sa sedam patuljaka nakon što je njena maćeha naručila njeno ubistvo.
Snežana i sedam patuljaka smatra se najvažnijim Diznijevim filmom jer je uspeh filma pomogao kompaniji da postane jedna od vodećih kreativnih sila 20. veka. To je takođe jedan od najvažnijih filmova ikada jer je reč o prvom dugometražnom animiranom filmu u filmskoj istoriji.
 
Iako je reč o adaptaciji, igrani film Snežana imaće malo drugačiju priču. Kako navodi Variety, zvezde filma Rejčel Zegler i Gal Gadot potvrdile su da Snežanu ovaj put neće spasiti princ.
Zegler je u novom filmu utelovila Snežanu, Gadot zlu kraljicu, a Ansu Kabia lovca. U glumačkoj postavi našli su se i Endru Burnap, Martin Kleba, Kolin Majkl Karmajkl...
 
Otkako je najavljena, igrana adaptacija Snežane našla se u središtu brojnih kontroverzi. Korisnici interneta su imali primedbe na promene u priči, kao i na činjenicu da patuljke ne igraju glumci patuljastog rasta. Mnoge je razočarala i vest da Zegler glumi Snežanu.
 
 
Novi tizer takođe su dočekali negativni komentari na društvenim mrežama.
 
Film u bioskope stiže 21. marta 2025. godine.
  • /

    22.08.2024 23:28
    /
    @Zemlja čudesa
    kuga je unistila rim.
    cek dok vidis sta tek rusi rade medju cetiri zida
  • Zemlja čudesa

    11.08.2024 09:14
    Već viđeno u istoriji
    Rim nisu uništili varvari nego dekadencija i odustajanje od tradicionalnih vrednosti koje su ga učinile velikim. Na primeru Amerike svi možemo da vidimo šta može da uradi jedan vek neobuzdane ljudske pohlepe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film